SERIE A: PREVIEW LAZIO v LECCE

Nog 4 finales, en dan pas zal Lazio weten op het Champions League ticket binnen is of niet. Volgens de statistieken volstaan 7 punten uit de resterende 4 wedstrijden, maar met Inter, AC Milan, Juventus en Roma nog op het Europese front, is er nog geen duidelijkheid of de 4e plaats volstaat voor een Champions League ticket.

Coach Sarri en zijn spelers hebben het lot in eigen handen, dus moet eerst gewonnen worden van Lecce vrijdagavond, om te dromen van het Kampioenenbal in 2023/2024. Hij kan niet rekenen op Cataldi en Vecino, dus is Marcos Antonio de enige optie als ‘breker’ op het middenveld.

Voor het overige de vertrouwde namen, Provedel in doel, Romagnoli en Casale centraal, Marusic of Lazzari rechts met Hysaj aan de overkant links. Luis Alberto en Milinkovic op het offensieve middenveld, met Immobile in de spits, met Zaccagni en Felipe Anderson op de flanken.

Voor de bezoekers uit Lecce is behoud in de Serie A nog niet zeker, de ‘geel-roden’ staan 16e op 4 punten afstand van de degradatiezone, gevuld met Sampdoria, Cremonese en Spezia. Coach Baroni rekent op wereldkampioen Umtiti in de defensie, met Hjulmand op het middenveld en in de aanval Strefezza, Ceesay en Di Francesco.

Scheidsrechter vrijdagavond is dhr. Fabio Maresca uit Napoli, hij fluit de aftrap om 20:45 uur.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s