SERIE A: PREVIEW SPEZIA v LAZIO

Lazio komt vrijdagavond al in actie, met de uitwedstrijd tegen Spezia aan de Ligurische kust. De thuisploeg staat 17e, 4 punten boven de degradatiezone in de Serie A. Na de winst tegen Juventus staat Lazio steviger op de 2e plek. En met nog 9 wedstrijden te gaan, is de top 4 geen must, maar Lazio is de ploeg in vorm in de Serie A, en zolang de concurrenten met punten morsen, is Lazio week na week dichter bij de Champions League droom.

Coach Sarri kan op zijn volledige selectie beschikken, en kiest quasi zeker voor dezelfde basiself dat begon vorige week met 2-1 won tegen Juventus. Dus met Immobile in de spits, naast F. Anderson en man in vorm Zaccagni.

Bij thuisploeg Spezia kan coach Semplici niet rekenen op Bastoni door schorsing. Maar verder wel op doelman Dragowski, middenvelder Bourabia en Ekdal, en aanvallers Nzola en Daniel Maldini, de zoon van Paolo Maldini.

Scheidsrechter is dhr. Massimiliano Irrati uit Firenze, hij fluit de aftrap op 20:45 uur in het Stadio Alberto Picco. Cataldi is de enige speler met 4 gele kaarten op zijn conto, en mits geel tegen Spezia mist hij de volgende thuiswedstrijd tegen Torino.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s