SERIE A: PREVIEW LAZIO V SAMPDORIA

Deze maandagavond komt Lazio in actie, met een thuiswedstrijd tegen laagvlieger Sampdoria, voorlaatste in de Serie A. Met de nederlagen van Inter en Atalanta de kans om nog steeds de top 4 te ambiëren met nog 13 wedstrijden te gaan.

Vorige week was er nog een 0-2 uitoverwinning tegen Salernitana, gevolgd door een 0-0 in de Conference League. Dus rekent coach Sarri deze lijn met Lazio door te trekken met wedstrijden zonder tegendoelpunten.

Vanavond geen Romagnoli, Patric vervangt hem naast Casale, met Provedel in doel en Hysaj en Marusic op de flanken. Op het middenveld Cataldi met Luis Alberto en Milinkovic verlost van maagproblemen, net als Zaccagni in de aanval. Hij zal bijgestaan worden door kapitein en topschutter Immobile en Felipe Anderson.

Sampdoria heeft een ex-Laziale als coach met Dejan Stankovic, hij kan niet rekenen op Murillo, Gunter en Djuricic. Met Montero in doel, Nuytinck in de defensie en Gabbiadini in de aanval zijn de meest vertrouwde namen bij Samp’.

Scheidsrechter is dhr. Andrea Colombo uit Como, hij fluit de aftrap om 20:45 uur in het Stadio Olimpico. Geel gevaar is er voor  Casale, Cataldi en Marusic, die nog 1 gele kaart verwijderd zijn van een schorsingsspeeldag in de Serie A.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s