COPPA: PREVIEW LAZIO v BOLOGNA

De nieuwe editie van de Coppa Italia begint voor Lazio vandaag in de 1/8e finales, met een thuiswedstrijd tegen Bologna, met de aftrap om 18:00 uur.

Een wedstrijd tevens in teken van Sinisa Mihajlovic, die nog geen maand geleden de strijd verloor tegen leukemie. Bologna was de club waar hij het laatst als coach op het veld stond, en met Lazio was hij deel van het ‘Dream Team’ dat alles won in 2000.

De wedstrijdshirts van vanavond zullen geveild worden, ten voordele van A.D.M.O, een vereniging voor stamceldonatie.

Coach Sarri zal vanavond niet kunnen rekenen op zijn topschutter Immobile, de blessure in Sassuolo zal hem 3 weken aan de kant zetten. Pedro zal hem vervangen in de punt van de aanval, bijgestaan door Zaccagni en F. Anderson.

Verder krijgen veel wisselspelers de kans om zich nog eens te tonen, Maximiano in doel met verdedigers Patric en Romagnoli, Hysaj en Lazzari op de flanken. En op het middenveld een onuitgegeven driehoek met Marcos Antonio, Basic en Vecino.

Ook bij Bologna kan coach Thiago Motta niet rekenen op zijn ervaren spits Arnautovic, die blijft aan de kant met een blessure. Barrow en Soriano starten bij Bologna in de aanval.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s