SERIE A: LAZIO VERLIEST IMMOBILE IN SCOORLOOS DUEL

LAZIO v UDINESE 0-0

De subtopper tussen Lazio en Udinese bleef scoorloos hangen met een 0-0 tot in de 93e minuut in het Stadio Olimpico. De enige positieve noot aan de wedstrijd was de 5e clean sheet op een rij voor Lazio doelman Provedel en zijn defensie.

De domper op de wedstrijd was het uitvallen van kapitein en topschutter Immobile iets voor het half uur van de eerste helft.

Coach Sarri koos bij de aftrap voor Casale naast Romagnoli, met op het middenveld Vecino, dus geen Luis Alberto in de basiself.

Het wedstrijdbegin was vrij steriel, met Udinese dat in blok voor zijn doel verdedigde. Lazio kreeg de bal, maar de zestienmeter penetreren was niet makkelijk tegen dit wit-zwart blok. Het was dan juist Udinese die aan de overkant bij de 1e kans al bijna scoorde, doch trof Samardzic de deklat van doelman Provedel.

De 45.000 Laziali in het Olimpico moesten wachten tot iets voor het half uur, met de beste kansen voor F. Anderson en Milinkovic, maar tweemaal bracht Udinese doelman Silvestri de redding.

Na de kopbal van Milinkovic geen kapitein Immobile pech bij een volgende aanval, als hij een scheurtje voelt in zijn dij. Einde wedstrijd voor de kapitein, en Pedro mag invallen voor het resterend uur van de wedstrijd.

De logische 0-0 bleef staan tot aan de rust. Na de break geen wijzigingen, Udinese meteen met een kans als Udogie naast doel kopt. Lazio probeert, met Zaccagni als voorloper, maar de Udinese defensie staat als een huis.

Coach Sarri brengt Luis Alberto erin voor Cataldi. Een hoekschop van de Spanjaard komt bij verdediger Casale die naast kopt. De klok tikt verder, en de wedstrijd lijkt nog steeds niet open te breken. Provedel met een redding op een schot van Pereya.

Aan de overkant een vrije trap van Milinkovic op doelman Silvestri. En minuut 81 ei zo na de deksel op de neus, als Deulofeu op een counter ook het doelhout treft. Bij Lazio mag nog Cancellieri invallen voor F. Anderson, maar de wedstrijd blijft op slot tot minuut 93, met de 0-0 als eindstand.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s