EUROPA: Preview Lazio v Feyenoord

Donderdag om 21:00 uur is er Europees voetbal voor Lazio, in de Europa League, met het bezoek van Feyenoord in het Stadio Olimpico. Het duel in groep F zal zonder Feyenoord-fans zijn, na een straf opgelegd door de UEFA na wangedrag van de Rotterdammers in hun vorige Europese campagne.

Coach Sarri kiest voor doelman Luis Maximiano tegen Feyenoord, de pechvogel van de openingsdag tegen Bologna. Hij krijgt nu zijn kans Europees, gezien zijn vervanger in de Serie A, Ivan Provedel, uitmuntend doet tussen de palen.

In de defensie krijgt Romagnoli rust, en lijkt Casale naast Patric te starten, met Hysaj als flankverdediger. Op het middenveld ook rust voor Milinkovic, in zijn plaats komt Vecino naast spelmaker Luiz Alberto. In de aanval het vertrouwde aanvalstrio met Zaccagni, Immobile en Felipe Anderson

Bij Feyenoord reist coach Slot met een selectie van 23 spelers, maar zonder verdediger Geertruida (blessure) en Bullaude, die nog niet speelgerechtigd is.

De scheidsrechter is de Spanjaard Ricardo de Burgos. Hij wordt bijgestaan door grensscheidsrechters Roberto del Palomar en Iker De Fransisco. 

Lazio en Feyenoord troffen elkaar al eerder Europees, op 29 februari 2000 in de Champions League. Het ‘Dream Team’ van coach Eriksson verloor thuis met 1-2, na 2 late doelpunten van invaller Tomasson.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s