SERIE A : Draw in Dacia Arena

UDINESE v LAZIO 1-1

Lazio kwam zondagavond niet verder dan een 1-1 gelijkspel, in en tegen Udinese. Voor coach Sarri & Co een gemiste kans om aansluiting te maken met de top 4, die allen punten verloor op deze speeldag. Zonder Acerbi, Lazzari, Leiva, Luis Alberto en Immobile wist Lazio op voorhand dat het een moeilijke avond ging worden.

En de wedstrijd kon niet veel slechter beginnen, als in de 5e minuut Deulofeu de eerste Udinese aanval kon afronden, met een laag schot voorbij doelman Strakosha.

Lazio ontsnapt aan de 2-0 als bij Udinese Makengo van dichtbij hoog over schiet. Met Felipe Anderson in de punt, was Lazio schuchter in hun aanvalspogingen. Nog voor het half uur verliest Lazio winger Pedro, en zo mag Jovane Cabral zich in de aanval gooien, in de Dacia Arena.

En plots komt Lazio in de wedstrijd, met Cabral in de punt en F. Anderson op de flank. Op aangeven van Hysaj lijkt Milinkovic te scoren, maar een slechte controle brengt de bal bij Cabral, dit totaal verrast de bal ernaast legt. En niet veel later voorzet van Anderson op Cabral voor lege doel, maar Pablo Mari kan al glijdend ontzetten.

Maar net voor de break komt de 1-1, via een vrije schop van Cataldi komt de bal op het hoofd van Zaccagni. Het leer vliegt tot aan de tweede paal, maar Felipe Anderson simpel kan binnenwerken.

Na de break was er terug een kansje voor Cabral, die naast besluit op aangeven van F. Anderson. De wedstrijd gaat op en neer met beiden doelmannen die de halve kansjes wegwerken. Maar Lazio mist duidelijk de frisheid na Porto en een paas basisspelers, om dit zwalpend Udinese weg te zetten. In de laatste minuut is er nog een knal van Molina die de kruising raakt, maar de 1-1 blijft staan tot minuut 93.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s