SERIE A : Lazio stuit op paal tegen Atalanta B

LAZIO v ATALANTA 0-0

Afbeelding

Lazio en Atalanta kwamen gisteren in het Olimpico niet verder dan een bloedloze 0-0. Voor Lazio een gemiste kans, gezien Atalanta met een veredeld B-team tussen de lijnen stond, met 7 basisspelers die thuisbleven in Bergamo.

Al na de aftrap was het duidelijk dat het geen hoogstaande wedstrijd ging worden, met een afwachtende Atalanta in egelstelling, en Lazio met 120 minuten bekervoetbal in de benen.

De kansen waren amper te tellen op één hand, er was een poging van Milinkovic, en aan de overkant halve kansjes voor Pezzella en Scalvini. Atalanta speelde stug, en gaf de bal aan Lazio, met soms pottige duels, maar na 45 minuten bleef de 0-0 staan in het Olimpico.

Na de pauze leek Lazio aan te dringen, maar Atalanta bleef met 9 voor hun doelman staan, die amper aan het werk werd gesteld.

In minuut 63 komt de enigste en beste kans van de wedstrijd, met Zaccagni die een afvallende bal op zijn slof neemt, maar de bal stuit tegen de paal.

Serie A, Lazio-Atalanta 0-0: palo clamoroso di Zaccagni e poco altro. La  Dea si salva in piena emergenza - Eurosport
La Lazio ci prova ma non passa, all'Olimpico l'Atalanta strappa il pari -  La Stampa

Hierna nog een kansje van Marusic, maar de 0-0 bleef staan tot minuut 94. Zo blijft Lazio op de zesde plaats staan in de Serie A. Komend weekend is er een vrij weekend, dus geen Serie A. Volgend duel is op 06/02/2022, met een verplaatsing naar Fiorentina, dat ook op een 6e plaats staat.

Serie A. Lazio - Atalanta: wynik meczu i relacja - Goal.pl

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s