SERIE A : Preview Venezia v Lazio

Venezia FC Ready To Welcome The Big Teams From Serie A - SoccerBible

Vandaag woensdag strijkt Lazio neer in het Stadio Pier Luigi Penzo van Venezia, in het laatste duel van 2021. Het vorige bezoek van Lazio in de Serie A aan Venezia was in 2001… dus 20 jaar geleden, op 21 oktober 2001 eindigde dit duel in een bloedloos 0-0 gelijkspel in de baai van het Veneto.

Afbeelding

Bij Lazio geen Immobile, hij testte positief op Covid-19 en moet in quarantaine. Hem zien we dus pas terug in 2022. Ook geen Hysaj die uitvalt met spierproblemen en zo komt veteraan Radu in het elftal.

108 Radu Stefan Photos - Free & Royalty-Free Stock Photos from Dreamstime

Voor het overige dezelfde namen die met 3-1 wonnen van Genoa vorige vrijdag, met Strakosha tussen de palen en Pedro als ‘valse 9’ naast Zaccagni en F. Anderson.

Afbeelding

Bij thuisploeg Venezia rekent coach Paolo Zanetti op zijn doelman Sergio Romero, met verder Kiyine en Henry in de aanval. Scheidsrechter in Venetië is dhr. Fabio Maresca uit Napoli, hij fluit de aftrap om 16:30 uur.

Afbeelding

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s