SERIE A : Mak Lazio kopje onder in Bologna

BOLOGNA v LAZIO 3-0

Lazio verlaat Bologna met een zure 3-0 nederlaag, dit na een wedstrijd zonder inzet en kansen voor Sarri en Co, en bovenal was de aanvalslinie afwezig zonder hun kapiten en topschutter Immobile. Voor de thuisploeg een wedstrijd voor de geschiedenisboeken, want nog nooit kon Bologna thuis Lazio kloppen met 3-0.

Coach Sarri koos voor Muriqi in de aanval, en Marusic als rechtsachter, voor de overige de vertrouwde namen die in de vorige speeldag de Derby wonnen.

Op 3 minuten tijd neemt Bologna de wedstrijd in een definitieve plooi. Eerst scoort Barrow met een afstandsschot op assist van Theate, de 1-0 iets voor het kwartier.

Afbeelding

Drie minuten later kopt de Belg Theate vrij aan de 2e paal binnen, nu zijn de rollen omgekeerd, want Barrow nam de hoekschop. De Lazio defensie zag er afwezig uit in beiden tegendoelpunten.

Afbeelding

Lazio kon niet reageren, want het Bologna blok bleek een defensieve muur te zijn van 10 man, voor de ogen van Bologna doelman Skorupski.

Bologna-Lazio, finisce 3-0 al Dall'Ara: trionfa la squadra di Mihajlovic -  SS Lazio News

Muriqi, vervanger van Immobile in de aanval, kreeg 2 halve kansen, maar zonder doelpunten en zonder gevaar voor de Bologna doelman. Lazio ging de rust in met die 2-0 achterstand.

Afbeelding

Na de pauze geen beterschap, het aanvalstrio Muriqi-Pedro-Anderson kon Bologna niet bedreigen. Ook niet na het inbrengen van Lazzari en Basic. Bologna komt zelfs tot 3-0 als de Schot Hickey op doel schiet, en Lazio doelman Reina de bal knullig onder hem binnenlaat.

Afbeelding

Tot overmaat van ramp zal Lazio tot 10 herleid worden, als verdediger Acerbi tweemaal geel krijgt voor protest tegen scheids Massa.

Serie A, Bologna-Lazio 3-0: disfatta Sarri, tracollo biancoceleste

Bologna wint 3-0 tegen een mak en zwak Lazio, dat nu 2 weken de tijd heeft om zich op te laden voor de thuiswedstrijd tegen kampioen Inter en tegen zijn ex-coach Inzaghi.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s