MERCATO : Badelj en Jony verlaten Lazio

MILAN BADELJ TREKT NAAR GENOA

Milan Badelj: Genoa Pursue Lazio Midfielder | The Laziali

De Kroaat Milan Badelj is verlost van zijn lijden bij Lazio.  Na de verloren WK-finale in 2018 bracht Lazio hem binnen vanuit Fiorentina, maar hij kon de verwachtingen niet inlossen.  Hierdoor werd die uitgeleend terug aan zijn ex-Fiorentina.  Maar die wouden hem niet overnemen, met gevolg dat Badelj terug bij Lazio op Formello stond.

Official: Lazio Sell Milan Badelj to Genoa | The Laziali

Bij Lazio hielden ze duidelijk geen rekening met hem voor dit seizoen, en is zo Genoa op de proppen gekomen om de Kroaat definitief aan te trekken.  Beide clubs kwamen tot een akkoord voor 5 miljoen euro, voor de 31-jarige defensieve middenvelder.

 

JONY TERUG NAAR THUISLAND OP HUURBASIS

Osasuna oficializa la llegada de Jony Rodríguez

Vleugelspeler Jony verlaat Lazio voor het Spaanse Osasuna Pamplona op huurbasis.  Hierna krijgen de Basken een aankoopoptie van 5 miljoen euro.

Vorig seizoen nam Lazio Jony over van Malaga, waarin de 29-jarige vleugelspeler goed was voor 32 wedstrijden bij Inzaghi, in de Serie A, Coppa en Europees.

El Málaga aún litiga con la Lazio por Jony Rodríguez, al que Osasuna  pretende para reforzar la delantera - Osasuna - Navarra.com. Noticias de  Navarra, Osasuna, Pamplona, deportes

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s