SERIE A : Preview Hellas Verona v Lazio

Afbeelding

Speeldag 36 speelt voor Lazio zich af in Verona, tegen de plaastelijke club Hellas.  De aftrap is om 19:30 uur in het Stadio Bentegodi.  Voor Lazio staat een betere klassering op het spel, want na een seizoen steeds in de voetsporen van Juventus te lopen, is een 2e plaats nog steeds een doel voor de selectie van Inzaghi.

Afbeelding

De ‘Mister’ zakte af met een selectie van 23 spelers, inclusief Luis Alberto, Milinkovic, Marusic en Correa.  Verdediger Acerbi is nog bij de selectie toegevoegd, ondanks lichte blessureleed is hij naar Verona afgezakt.

Afbeelding

Bij Lazio geen Lazzari wegens schorsing, zo zal Marusic starten op de rechterflank, met aan de overkant Jony.  Achteraan dezelfde defensie als tegen Cagliari, met Patric, Luiz Felipe en Acerbi, met Strakosha tussen de palen.  Vooraan Caicedo naast topschutter Immobile, met op het middenveld Parolo als breker, met verder Luis Alberto en Milinkovic.

Afbeelding

Bij thuisploeg Hellas Verona kiest coach Jurić voor onderstaande selectie, inclusief ex-Laziale Faraoni:

Afbeelding

De scheidsrechter is dhr. Manuel Volpi uit Arezzo.  Hij fluit de aftrap om 19:30 uur in het lege Stadio Bentegodi.

Afbeelding

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s