SERIE A: Lazio botst tegen sluw Torino en de … VAR

LAZIO v TORINO 1-1

SS Lazio v Torino FC - Serie A

Lazio kon de jaargang 2018 niet afsluiten met een thuisoverwinning, en kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel thuis tegen Torino zaterdag.  Hierdoor blijft Lazio nog steeds 4e, maar ziet wel iedereen naderen in de subtop.

Coach Inzaghi liet Leiva aan de kant, en zo mocht Parolo starten in de basiself.  Het wedstrijdbegin is voor Lazio met een bedrijvige Correa, maar Torino doelman Sirigu werd niet echt bedreigd.

SS Lazio v Torino FC - Serie A

Aan de overkant was het wel bijna prijs, als ex-Laziale De Silvestri met een kopbal de deklat raakt.  Voor Lazio kreeg Immobile de beste kans, maar Sirigu kan zijn schot in hoekschop verwerken.

Net als beiden teams lijken te gaan denken met een 0-0, krijgt Torino een strafschop uit het niets.  Bij een voorzet in de Lazio strafschop gaan Torino spits Belotti makkelijk neer, na contact met Marusic.

SS Lazio v Torino FC - Serie A

Scheids Irrati en de VAR geven Torino een strafschop, en Belotti scoort de 0-1 diep in blessuretijd.  Lazio moet achtervolgen in de 2e helft.

SS Lazio v Torino FC - Serie A

Na de break brengt Inzaghi Leiva op het middenveld.  Maar het is terug Torinno dat voor gevaar zorgt.  Terug ex-Laziale De Silvestri met een dot van een kans, maar hij schiet over van dichtbij.

En twee minuten later komt de verlossing aan de overkant.  Bij een Lazio aanval komt een afvallende bal bij Leiva, die doorkopt naar de vrijstaande Milinkovic.

SS Lazio v Torino FC - Serie A

En met een bom vanop 20 meter, gaat de bal in de kruising langs de verslagen doelman Sirigu.

SS Lazio v Torino FC - Serie A

Lazio lijkt gelanceerd en zoekt de voorsprong, maar Luis Alberto en Milinkovic laten hun kans liggen.  Bij Torino is er weer De Silvestri met een kans, maar zijn kans smoort via Strakosha uiteindelijk op de paal.

Dan ziet scheids Irrati geen graten om de VAR te raadplegen, als Acerbi neergaat na een duwfout in de zestien.

SS Lazio v Torino FC - Serie A

En kort voor het einde ziet Parolo zijn bal van de lijn gered door Lyanco, en ziet Lazio de overwinning door de vingers glippen.  Beide teams eindigen tevens met 10, als bij Lazio Marusic rood krijgt in minuut 85, en 4 minuten later Meite rood krijgt bij Torino.

SS Lazio v Torino FC - Serie A

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s