EUROPA: Preview Lazio v E. Frankfurt

Vandaag donderdag staat het laatste groepsduel geprogrammeerd, in de Europa League.  Lazio ontvangt thuis Eintracht Frankfurt, in een duel zonder inzet, gezien beiden teams zeker zijn van de 2e ronde.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, sportende mensen en buiten

Coach Inzaghi zal na de nederlaag in Cyprus, weer speelminuten geven aan zijn B-kern.  Met o.a. Proto in doel, achteraan Luiz Felipe, Acerbi, Bastos, een middenveld met Berisha, Cataldi, Murgia, bijgestaan op de flanken door Basta en Durismi.  En in de aanval de bonkige Caicedo met Correa in een vrije rol.

Maandag om 13:00 uur zal Lazio haar tegenstander weten in de 1/16e finales.  Lazio is veroordeeld tot pot 2, door de 2e plaats in de poule, en kan zo zeker al niet Napoli of Inter treffen, die uit de Champions League vallen.

Vanuit Duitsland verwacht met een volksverhuis, met duizenden Eintracht fans die zonder ticket naar Rome zijn afgereisd.  De politie in Rome is reeds op de hoogte, tevens na de ongeregeldheden die de Duitsers in de heenwedstrijd zorgden, met een klopjacht op de Lazio fans.

De scheidsrechter is de Turk Ceyhun Sesigüzel, die om 18:55 uur de aftrap zal blazen in het Stadio Olimpico.

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s