EUROPA: Preview Eintracht Frankfurt v Lazio

Lazio streek woensdagavond in Frankfurt neer, om de 2e Europe League wedstrijd voor te bereiden.  Zowel Lazio als Frankfurt wonnen hun 1e duel, dus is de eerste plaats in de groep de inzet.

Coach Inzaghi liet nog niet in zijn kaarten kijken wie er speelt, dus is het uitkijken naar een onuitgegeven elftal.  Tussen de palen zal zeker 2e doelman Proto starten.  Met in de defensie Wallace, Bastos en Caceres.

Met verder op het middenveld Badelj, en het debuut van Berisha, bijgestaan door Murgia.  Op de flanken zullen dan Durismi en Basta hun plaats nemen. Ook in de aanval krijgt Correa zijn kans, na zijn doelpunt tegen Udinese, samen met ‘oerspits’ Caicedo.

Bij Eintracht zal coach Hütter kiezen voor de basiself, dat in de Bundesliga Hannover versloeg met 4-1, dus zonder Abraham en Willems.

Rots in de branding achteraan is verdediger en vice-kapitein Russ, dat reeds op speeldag 1 Europees ging winnen in Marseille met 1-2.

Alle 46.000 kaarten in het Commerzbank Arena zijn uitverkocht, waarvan 600 Laziali in het bezoekersvak.  Voor Eintracht het eerste Europese thuiswedstrijd, na 5 jaar afwezigheid.

De scheidsrechter is de Nederlander, met Turkse roots, Serdar Gözübüyük.  Hij fluit de aftrap om 21:00 uur in Commerzbank Arena.

Afbeeldingsresultaat voor Serdar Gözübüyük

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s