Preview Crotone v Lazio

Op de voorlaatste speeldag gaat Lazio op bezoek bij de ‘Haaien’ uit Crotone, die momenteel 16e staan in de Serie A, nog nipt boven de degradatiezone.

Bij Lazio geen Immobile, Luis Alberto en Parolo.  Ook geen Luis Felipe die een schorsingsdag moet uitzitten.  Wel is in de defensie Radu fit bevonden en beschikbaar in Crotone, goed voor een basisplaats.

Coach Inzaghi rekent op zijn overige sterkhouders, met Strakosha in doel, en in defensie Caceres en de Vrij.  Op het middenveld ‘les incontournables’ Leiva en Milinkovic.  Murgia fungeert terug als vervanger van Parolo.

Op de flanken Marusic en Lulic, met in de aanval Caicedo en Felipe Anderson, die het gemis van Luis Alberto zal moeten vergeten.

BIJ WINST IN CROTONE, LAZIO NAAR CL !

Inter heeft zaterdagavond een peperdure nederlaag geleden bij de race om een Champions League-ticket. Voor de equipe van trainer Luciano Spalletti ging het mis bij de thuiswedstrijd tegen Sassuolo: 1-2.  Inter moest met nog twee speelrondes te gaan een achterstand van twee punten op nummer vier Lazio goedmaken om volgend jaar actief te mogen zijn in het miljardenbal.  Maar Lazio kan morgen tot 5 punten uitlopen, mits winst in Crotone.

Advertentie

Een gedachte over “Preview Crotone v Lazio

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s