Preview Lazio v Crotone

Met Kerst voor de deur, komt Lazio op zaterdagmiddag in actie, en dit om 12:30 uur.  Coach Inzaghi moet al terugkeren naar de thuiswedstrijd tegen Cagliari (3-0) van eind oktober, voor een thuisoverwinning.  Dan viel de thuiswedstrijd tegen Udinese letterlijk in het water, en dan nog tweemaal de hoofdrol met de VAR tegen Fiorentina (1-1) en Torino (1-3).

Tegen Crotone ziet Lazio zijn topschutter Immobile terug, na één speeldag schorsing.  Niet aanwezig op het middenveld is Lucas Leiva.  De Braziliaan had last van een lichte blessure, en zal starten op de bank om zo fit te zijn voor de volgende duels in de Coppa tegen Fiorentina, en uit tegen Inter.

Zijn vervanger is Murgia op het middenveld, samen met Parolo.  Ook basispionnen Radu, Bastos en Lulic starten op de bank.  Zo komen Wallace en Patric naast de Vrij in de defensie, met Strakosha in doel.  Op de flanken dan de 2 ex-Oostende boys, Lukaku en Marusic.  In de aanval dan een aanvalsdriehoek, met Immobile in de punt, bijgestaan door Luis Alberto en Milinkovic-Savic.

Tegenstander Crotone won vorige week thuis van Chievo Verona, om zo uit de degradatiezone te geraken.  Crotone staat 16e met 15 punten uit 17 wedstrijden.

De scheidsrechter zaterdagmiddag is Gianpaolo Calvarese uit Teramo.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s