Preview Hellas Verona v Lazio.

Op zondagnamiddag keert Lazio terug richting Verona, met nu de wedstrijd tegen Hellas Verona.  Op speeldag 2 won Lazio al eerder van Chievo met 1-2.  Voor coach Inzaghi zal de opstelling een puzzel zijn, gezien de rits afwezigen en geblesseerden achteraan.

Zo komen in Verona Wallace, Bastos, De Vrij, Nani, Anderson, Basta en zelfs Milinkovic niet in actie.

Coach Inzaghi is zelfs genoodzaakt Mauricio in de selectie op te nemen, hij zal rugnummer #33 dragen.  Ook een eerste selectie voor de jonge Portugees Bruno Jordao, hij zal rugnummer #66 dragen.

Achteraan 2 nieuwe namen met Patric en Luiz Felipe, naast veteraan Radu.  Op het middenveld Lucas Leiva centraal, met Parolo en Lulic, aangevuld door Jordan Lukaku en Marusic op de flanken.  In de punt van de aanval Immobile, met Luis Alberto achter hem in een vrije rol.  Strakosha zoals altijd Lazio’s nummer 1 tussen de palen.

De volledige Lazio selectie bestaat uit doelmannen Guerrieri, Strakosha, Vargic – verdedigers Luis Felipe, Lukaku, Marusic, Mauricio, Patric, Radu – middenvelders Di Gennaro, Jordao, Leiva, Luis Alberto, Lulic, Murgia, Parolo – aanvallers Caicedo, Immobile, Palombi.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s