SERIE A : Preview Lazio v Brescia

Op speeldag 37, de voorlaatste van de Serie A, ontvangt Lazio thuis staartploeg Brescia, die reeds veroordeeld is met degradatie naar de Serie B.

Lazio wilt nog het maximale punten halen uit de resterende wedstrijden, om nog in het klassement een gooi te doen naar de 2e plaats, en een betere CL-vergoeding van de UEFA.

Afbeelding

Coach Inzaghi voorziet geen selectieproblemen, met Lazzari die terugkeert uit schorsing en postvat op zijn rechterflank.  Op links dan Jony, om zo Marusic op rust te stellen.  Achteraan Acerbi, Patric en Luiz Felipe, met Strakosha tussen de palen.  Parolo als breker op het middenveld, met voor hem Luis Alberto en Milinkovic.  In de aanval topschutter Immobile, bijgestaan door Correa.

Brescia heeft genoeg van fratsen en ontslaat spits Balotelli ...

Bij tegenstander Brescia geen Dessena (geschorst) en Bisoli. Ook geen Mario Balotelli, die tijdens de Covid-19 crisis regelmatig in aanvaring kwam met zijn club, en op non-actief werd gezet.

De scheidsrechter woensdag is dhr. Luca Massimi uit Termoli.  Voor hem is dit de eerste keer dat hij fluit voor Lazio in het Stadio Olimpico.  Hij fluit de aftrap om 19:30 uur.

Afbeelding

 

VOORSTELLING NIEUWE THUISSHIRT 2020/2021

Macron Logo / Sport / Logonoid.com

In de thuiswedstrijd tegen Brescia woensdag, zal Lazio tevens spelen in hun nieuwe thuisshirt voor volgend seizoen.  Deze primeur werd vroeger op de zomerkamp in Auronzo gedaan, maar de Corona-crisis heeft de planning doen wijzigen.  Zaterdag in Napoli zal tevens het nieuwe uitshirt in actie komen, als afsluiter van het seizoen.  In augustus dan zal in Auronzo het laatste en 3e shirt voorgesteld worden.

Lazio e Auronzo di Cadore ancora insieme: prolungato l'accordo ...

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s