SERIE A : Lazio verliest van onklopbare Handanovic

INTER v LAZIO 1-0

Inter blijft koploper in de Serie A, na een krappe 1-0 overwinning tegen Lazio, dat haar 2e nederlaag slikt op 5 speeldagen.  Inter mag zijn doelman Handanovic bedanken voor zijn 1e helft, waarin hij Lazio kan afstoppen bij 4 open kansen.

Coach Inzaghi koos voor enkele nieuwe namen, zo geen Immobile in de spits, maar Caicedo.  Ook op de flanken kregen Jony en Lazzari een basisplaats, en op het middenveld geen Leiva maar Parolo.  Achteraan kreeg Bastos de voorkeur op Radu.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 8 mensen, lachende mensen, tekst

Een doelpunt van D’Ambrosio werd het enige doelpunt van de wedstrijd, waarbij de Spanjaard Jony even zijn verdedigende taken vergat.   Lazio verdiende een punt, maar de gemiste kansen in de 1e helft breken zuur op, met deze nederlaag tot gevolg.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s