SERIE A: Preview Lazio v Bologna

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vanavond komt Lazio in actie in haar laatst thuisduel van het lopende Serie A seizoen.  Een wedstrijd zonder veel betekenis, gezien Lazio met de Coppa Italia verzekerd is van Europees voetbal, en de 4e plaats reeds uitgesloten is.

Coach Inzaghi zal dan ook dit kenbaar maken in de selectie, door enkele spelers wat speelminuten te geven.  Zo lijkt 3e doelman Guerrieri te starten, i.p.v. Strakosha of Proto.

Bij Lazio geen Radu in de selectie wegens schorsing, zijn vervanger is Wallace, die de defensie zal versterken met Acerbi en Luiz Felipe.  Verder zijn Luis Alberto en Caicedo twijfelachtig, dus lijken Immobile en Correa te starten in de aanval.  Op het middenveld dan Badelj naast Parolo en Leiva, met Romulo en Lulic op de flanken.  Zo is er geen plaats voor Milinkovic, die op de bank zal starten.

Bij Bologna is Sinisa Mihajlovic aan het roer, onder hem verlieten ze de degradatiezone tot de veilige middenmoot.  De ex-Lazio speler haalde 8 overwinningen en 2 draws, op 15 wedstrijden.

Mihajlovic werd in Bologna binnengehaald als vervanger van Pippo Inzaghi, de oudere broer van de Lazio coach.  Bologna heeft genoeg aan een draw om zich te redden in de Serie A.

De scheidsrechter is dhr. Fabrizio Pasqua uit Nocera, hij fluit de aftrap om 20:30 uur.

Afbeeldingsresultaat voor Fabrizio Pasqua

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s