Strakosha fit voor ‘Derby’

2100404_strakosha_lazio_genoa

De schrik zat er even in, toen Lazio doelman Strakosha met een blessure terugkeerde, vanuit zijn internationale verplichtingen met Albanië.  Maar uit medische tests in Rome blijkt dat Thomas klaar zal staan voor de komende Derby zaterdag.

Lazio’s nummer 1 heeft dit seizoen geen enkele wedstrijd gemist, in de Serie A en Europa League, en toont zich week na week als een zekerheid tussen de palen.  In de wandelgangen loopt al het gerucht dat Juventus de Albanees wilt aantrekken, ter vervanging van clublegende Buffon, die na dit seizoen ermee stopt.

Strakosha ligt bij Lazio nog onder contract tot de zomer van 2022.  Hij streek in 2012 bij Lazio neer, waar Lazio hem voor een kleine 75.000 euro overnam van het Griekse Panionios.  Na enkele seizoenen bij de Primavera, en een uitleenbeurt aan Salernitana, begon hij vorig seizoen als 3e doelman.

Maar na het vertrek van 2e doelman Berisha (Atalanta) en de blessure van Marchetti, is hij vanaf heden officieel Lazio’s NUMERO UNO.

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s