InterLazionale, WK kwalificaties.

IMMOBILE SCOORT DRIE-PUNTER.

Nadat de Azzurri kopje onder gingen in Madrid tegen Spanje (3-0), werden gisteren 3 punten behaald in Reggio Emilia.  Het elftal van Giampiero Ventura had meer balbezit en creëerde meer kansen, maar Israël bleek een stug blok.  Doch kwam er pas in de 53ste minuut de verlossing, dankzij Lazio spits Ciro Immobile, die met zijn hoofd kon scoren.  Italië blijft zo in de running voor het WK, via de play-offs, na leider Spanje.

BELGIE NAAR WK, JORDAN NIET IN ACTIE.

Waar eerst Gibraltar werd ingeblikt met 9-0, gingen de Rode Duivels vervolgens winnen in Athene. Door de 1-2 overwinning is België zo zeker van het WK 2018 in Rusland.  Laziale Jordan Lukaku kwam niet in actie, in deze 2 interlands.

NEDERLAND WINT, MAAR WK IS NOG VER.

Nederland won zijn duel van Bulgarije met 3-1.  Een pover Oranje pakte de drie punten, met de Vrij in de basis.  Maar het WK is voor Oranje nog geen zekerheid, en dat na de zware nederlaag eerder in Parijs, waar Frankrijk met 4-0 won.

Frankrijk staat op kop met 17 punten, voor Zweden met 16 stuks. Nederland is derde met 13 punten, voor Bulgarije (12 punten).  Alleen de groepswinnaar plaatst zich rechtstreeks voor de eindronde in Rusland, de tweede speelt barrages.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s