SERIE A: PREVIEW UDINESE V LAZIO

Het seizoen 2022/2023 kent nog 3 wedstrijden, en voor Lazio is er zondagavond een verplaatsing naar Udine in het Dacia Arena. Lazio heeft het lot van Champions League in eigen handen, en met een 6 op 9 in de resterende 3 wedstrijden (tegen Udinese, Cremonese en Empoli) zal men slagen in deze missie, die bij start van het seizoen nog onmogelijk leek.

Coach Sarri kan niet rekenen op Cataldi in Udine, Vecino lijkt tijdig fit en zal starten in de basiself. Achteraan lijkt Marusic niet 100% fit, Lazzari staat klaar met Hysaj op de flanken. Voor het overige de vertrouwde namen, Provedel, Romagnoli, Casale, Luis Alberto, Milinkovic, Felipe Anderson, Zaccagni en Immobile.

Bij thuisploeg Udinese dat 12e staat in de Serie A, geen Ebosse, Ehizibue, Deulofeu en Success. Coach Sottil kan ook niet rekenen op Becao door schorsing, hij rekent op zijn doelman Silvestri en spitsen Pereyra en Nestorovski.

Scheidsrechter zondagavond is dhr. Luca Pairetto uit Turijn, hij fluit de aftrap in de Dacia Arena om 20:45 uur.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s