SERIE A: PREVIEW LAZIO v SASSUOLO

De weken van de waarheid begon voor Lazio zondag in mineur, met een 3-1 nederlaag tegen concurrent Inter in San Siro. Coach Sarri en Lazio kan zich vandaag herpakken in een midweek speeldag en het thuisduel tegen middenmoter Sassuolo. Want komend weekend is er terug een trip richting Milaan, met de uitwedstrijd tegen AC Milan.

Coach Sarri moet enkele wijzigingen doorbrengen in zijn basiself. Romagnoli is geschorst, dus lijkt Patric te starten naast Casale. En op het middenveld geen Cataldi wegens een blessure, en met Vecino niet 100% fit lijkt Marcos Antonio te starten vanavond. Ook is er de mogelijkheid dat Lazzari start i.p.v. Hysaj als flankverdediger. Voor het overige de vertrouwde namen op het wedstrijdblad van Mister Sarri.

Provedel in doel met Marusic rechtsachter, Milinkovic en Luis Albero op het middenveld, met in de aanval Zaccagni, F. Anderson en kapitein Immobile.

Bij de bezoekers uit Sassuolo kan coach Dionisi niet rekenen op 2 basisspelers, zowel Pinamonti als Lopez zijn geschorst tegen Lazio. Hij rekent op zijn doelman Consigli om de nul te houden en spitsen Berardi en Defrel voor het gevaar in de aanval.

Scheidsrecher vanavond is dhr. Massimiliano Irrati, hij fluit de aftrap in het Olimpico om 21:00 uur. Er is enkel geel gevaar voor invaller Cancellieri bij Lazio.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s