SERIE A: PREVIEW INTER v LAZIO

Nog 7 speeldagen en dan pas zal Lazio het lot weten of het al dan niet zal deelnemen aan het Europese kampioenenbal editie 2023/2024. En de weg naar de Champions League loopt langs Milaan, niet toevallig de 2 teams die tevens strijden voor een CL-finale.

Lazio gaat op zondagmiddag op bezoek richting San Siro en Inter Milaan, en volgende week zondag dezelfde rit maar dan naar AC Milan, met midweek thuis tegen Sassuolo.

Coach Sarri kan rekenen op zijn kapitein en spits Immobile in de basis. En er is tevens de terugkeer van Cataldi uit schorsing, en Casale neemt zijn plek terug in centraal in de defensie. Dus blijven er 8 namen over, en deze zijn wekelijks de vertrouwde namen. Provedel in doel, Romagnoli centraal, Hysaj en Marusic op de flanken, met Luis Alberto en Milinkovic op het middenveld. In de aanval Zaccagni en Felipe Anderson, om de elf te vervolledigen.

Bij thuisploeg Inter zien we niets dan ‘oude bekenden’ terug, met aan het roer coach Simone Inzaghi. Ex- Laziali Correa en de Vrij kunnen rekenen op een basisplek, op de bank zien we dan Acerbi. Coach Inzaghi rekent op Lukaku voor doelpunten, en laat Lautaro op rust.

Scheidsrechter morgen is dhr. Marco Guida uit Pompei, in de schaduw van de Vesuvius en Napoli. Hij fluit de aftrap iets na het middaguur, dus om 12:30 uur.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s