SERIE A: TORINO KRAAKT DE CODE SARRI EN KLOPT LAZIO

LAZIO v TORINO 0-1

Lazio maakte zaterdag terug kennis met een nederlaag, na 8 wedstrijden dit niet te kennen, waarmee ze een knappe reeks zette met 22 op 25. Een geslepen Torino had een tactisch plan om Lazio aan banden te leggen, wat hen tevens lukte dankzij een trap van Ilic op het einde van de 1e helft, was het lot van Lazio beklonken.

Coach Sarri koos voor zijn vertrouwde spelers, zonder Immobile die op de bank startte. Met Cataldi geschorst mocht Vecino starten, en achteraan geen Casale, dus mocht Patric naast Romagnoli starten. Al bij de start krijgt Lazio de kans om te scoren, een kopbal van Zaccagni lijkt binnen te gaan, na mistasten van doelman Milinkovic, maar de bal was niet over de lijn.

Torino en coach Juric had Lazio goed bekeken, want hierna konden de Laziali hun lijnen niet doorbreken, en kwamen de Granata meer in de wedstrijd. Zo kwam Radonjic dicht bij een doelpunt, maar bij Lazio kon doelman Provedel redden met een beenveeg.

Lazio kwam niet in haar spel, met een bleke Milinkovic en Luis Alberto die geen ruimte kreeg. In minuut 43 valt aan de overkant de beslissing, als Ilic van ver trapt. De bal doet nog een stuit voor doelman Provedel die niet kan afstoppen, Torino komt 0-1 voor net voor de pauze.

Na de pauze noteren we meteen een kans voor Torino, een schot van terug Radonjic die Provedel kan redden. Aan de overkant een schot van Luis Alberto, maar zonder dreiging voor Toro’ doelman Milinkovic. Immobile mocht invallen voor Pedro, maar het verkeersongeluk van eerder deze week, maakte precies nog indruk, want ook Immobiile kon de tij niet keren.

Torino loerde op de counter, en met enkele prikken kon het Lazio bedreigen, doch viel er geen 0-2 in een goed gevuld Olimpico. Casale en later Pellegrini met nog invalbeurten, maar de klok tikt verder, en Lazio kan de Granata muur niet breken. Sanabria en Buongiorno kregen kansen, en aan de overkant veel wilskracht maar zonder overleg. Ook de laatste kans was een afstandschot van Luis Alberto, maar Toro’ doelman Milinkovic bracht redding in 2 tijden. Een zure nederlaag voor Lazio, dat de 2e plek nu bedreigd ziet door Juventus, en tevens de concurrenten van plek 4 tot 6.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s