SERIE A: PREVIEW LAZIO v TORINO

Morgen zaterdag om 18:00 uur, speelt Lazio thuis tegen Torino, duel voor speeldag 31. Begin deze week haalde Lazio de media, met het verkeersongeluk van Immobile tegen een Romeinse tram.

Dus geen topschutter tegen Torino zaterdag, coach Sarri rekent dus vooraan op het trio Pedro – F. Anderson – Zaccagni. In de defensie keert Casale terug, na darmklachten in de vorige wedstrijd uit tegen Spezia. Aangevuld met doelman Provedel, Romagnoli, Hysaj en Marusic.

Op het middenveld geen Cataldi wegens schorsing, zijn plek zal ingenomen worden door Vecino, maar die heeft hinder van een lichte knieblessure. Dus is de optie ook mogelijk met Marcos Antonio, die goed was voor de 0-3 tegen Spezia, aangevuld met Luis Alberto en Milinkovic.

Bij de bezoekers van Torino, geleid door coach Juric, heeft deze wedstrijd niet veel om handen. De ‘Granata’ spelen een anoniem seizoen en staan netjes in de middenmoot op de 11e plaats. Jiruc rekent op doelman Milinkovic, broer van Sergej, en verder op middenvelder Vlasic en aanvallers Miranchuk en Sanabria.

Scheidsrechter is dhr. Davide Ghersini uit Genua, hij fluit de aftrap in het Olimpico om 18:00 uur.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s