SERIE A: PREVIEW MONZA v LAZIO

Zondag 2 april herneemt Lazio de Serie A met speeldag 28, en een bezoek aan Monza, ten noordoosten van Milaan in het U-Power Stadium.

Na 111 jaar geschiedenis mag de thuisploeg zijn eerste Serie A duel ooit tegen Lazio spelen, Monza kende een steile opmars door op 6 jaar tijd vanuit de Serie D op te klimmen naar de Serie A.

Lazio zit momenteel op een ‘roze wolk’ na de Derby overwinning 2 weken terug staat het 2e in de Serie A, na puntenverlies van concurrenten Inter en AC Milan.

Coach Sarri ziet eindelijk de terugkeer van zijn kapitein en topschutter Immobile, hij start naast Felipe Anderson en Derbyschutter Zaccagni.

Achteraan geen Marusic, gezien zijn rode kaart na de Derby della Capitale. Zo krijgt Lazzari een basisplek op rechtsachter, met op linksachter Hysaj of Pellegrini. In doel Proveldel met voor hem het vaste centrale duo Romagnoli en Casale. Op het middenveld starten zeker Milinkovic en Luis Alberto, dan is er nog een plek te verdelen tussen Cataldi en Vecino, als ‘breker’ op het middenveld.

Bij thuisploeg Monza geen Rovello, Izzo en Pessina. Coach Palladino rekent op zijn spits Petagna, gehuurd van Napoli om Lazio pijn te doen.

Scheidsrechter is de onbekende jongeman genaamd Matteo Marcenaro uit Genova, hij fluit om 15:00 uur af in in het U-Power Stadium te Monza.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s