SERIE A: PREVIEW BOLOGNA V LAZIO

Op zaterdag treffen Bologna en Lazio elkaar in het Stadio Dall’Ara. Voor Lazio zit de wedstrijd gevangen tussen AZ Alkmaar Europees, en tevens 1 week voor de cruciale Derby della Capitale.

Coach Sarri rekent op zijn vaste namen, behalve kapitein Immobile. Een spierblessure houdt hem enkele weken aan de kant, zelfs de Derby is onzeker voor hem. Dus zal Felipe Anderson starten als ‘valse 9’, naast Pedro en Zaccagni.

Achteraan keert Casale terug uit schorsing, naast Romagnoli, met op de flanken Hysaj en Lazzari, met tussen de palen Provedel. Op het middenveld lijkt Vecino, machtwinnaar in Napoli, de voorkeur te krijgen op Cataldi, met verder Luis Alberto en Milinkovic.

Bij Bologna kan coach Motta niet rekenen op Dominguez, Bagnolini en Orsolini. De Nederlander Zirkzee krijgt de voorkeur in de aanval op Arnautovic. Met verder op het middenveld Medel en Orsolini, met Skorupski in het doel.

 Scheidsrecher is dhr. Fabio Maresca uit Napoli, hij fluit de aftrap om 20:45 uur in het Stadio Dall’Ara. Geel gevaar is er voor Cataldi en Vecino die eventueel nog de Derby van volgende week kunnen missen bij een gele kaart.

De Laziali zakken massaal af richting Bologna, zo’n meer dan 4.000 fans overlappen de 375 kilometer om in Dal’ Ara aanwezig te zijn, en hun Lazio naar de overwinning te stuwen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s