SERIE A: PREVIEW NAPOLI V LAZIO

Vanavond komt Lazio in actie met een bezoek aan de ongenaakbare koploper in de Serie A, genaamd Napoli. De statistieken van Napoli zijn vrij duidelijke, 24 wedstrijden met 21 overwinningen, 1 gelijk spel en 2 nederlagen. Goed voor 18 punten voorsprong op achtervolgers Inter en AC Milan, dus de 3e Scudetto voor Napoli is enkel nog een kwestie van tijd.

Coach Sarri zal moeten sleutelen in zijn centrale defensie, Casale sliktte tegen Sampdoria zijn 5e gele kaart en zit zo een schorsing uit. Romagnoli is nog niet 100 % fit, maar zou blijkbaar starten naast Patric. Met Provedel in doel, en op de flanken ex-Napoli Hysaj en Marusic.

Op het middenveld krijgt Cataldi de voorkeur op Vecino, met verder Milinkovic en Luis Alberto. In de aanval het trio Zaccagni, Immobile en Felipe Anderson.

Bij Napoli kan coach Spalletti niet rekenen op Raspadori en Mario Rui. Maar hij kan nog rekenen doelman Meret, verdedigers Kim en Rrahmani, middenvelders Lobotka; Zielinkso en Lozano, met in de aanval nog toppers als Osimhen en Kvaratskhelia.

Scheidsrechter in het Stadio Diego Armando Maradona is dhr. Luca Pairetto, hij fluit de aftrap om 20:45 uur vanavond.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s