SERIE A: PREVIEW SALERNITANA v LAZIO

Op speeldag 23 trekt Lazio richting het zuiden om in Salerno te spelen tegen het lokale Salernitana, 16e in de Serie A. Donderdag was er de krappe 1-0 winst thuis in de Conference tegen het Roemeense Cluj.

Maar de Serie A en een gooi naar de top 4 is en blijft prioritair. Vorige week na de nederlaag is Lazio uit de top 4 gevallen, maar met 2 punten verschil op Atalanta (4e) is het nog altijd mogelijk.

In Salerno geen Romagnoli in de defensie, die blijft enkele weken aan de kant met een blessure. Ook geen Zaccagni die tegen Atalanta zijn 5e gele kaart kreeg, en zo een schorsing moet uitzitten.

Pedro zal hem vervangen in de aanval, naast Immobile en F. Anderson. Achteraan lijkt Patric de voorkeur te krijgen centraal naast Casale. Hysaj en Marusic op de flanken met Provedel in doel. Op het middenveld de vertrouwde 3 namen met Cataldi, Luis Alberto en Milinkovic, als hij fit zal bevonden worden bij de aftrap. Zo niet staat Basic klaar als vervanger.

Bij thuisploeg Salernitana rekenen ze op hun nieuwe, aangestelde coach Paulo Sousa. Hij geeft vertruwen aan zijn ervaren Mexicaanse doelman Ochoa, met verder ex-Laziale Candreva, en Piatek in de punt van de aanval.

Scheidsrechter in Salerno is dhr. Rosario Abisso uit Palermo, hij fluit de aftrap om 15:00 uur in het Stadio Arechi. De prefectuur van Salerno heeft een verbod opgesteld op de aanwezigheid van bezoekende Lazio fans, en dit voor de veiligheid van het thuispubliek in het Stadio Arechi…

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s