SERIE A: PREVIEW HELLAS VERONA V LAZIO

Maandagavond zal Lazio het Stadio Bentegodi betreden in Verona, tegen het lokale Hellas in een duel van speeldag 21. Hellas staat momenteel 18e wat degradatie naar de Serie B betekend, terwijl Lazio zich roert in de top 4.

Coach Sarri kan op iedereen rekenen, buiten Felipe Anderson. De Braziliaan heeft hinder van een lichte spierblessure, en zou eerder moeten rusten dan spelen. Wel zeker is een basisplaats voor kapitein en topschutter Immobile, na zijn invalbeurt tegen Fiorentina.

Verder de gebruikelijke namen in de Lazio elf, met Provedel in doel, Casale en Romagnoli centraal. Marusic en Lazzari op de flanken, met Cataldi als ‘breker’. Milnkovic en Luis Alberto stofferen het middenveld, met Zaccagni, Immobile en F. Anderson of Pedro in de aanval.

Thuisploeg Hellas Verona zit nu aan het roer van ‘mister’ Zaffaroni. Hij kiest uit onderstaande selectie van 24 spelers, maar zonder ex-Laziale Faraoni.

Scheidsrechter is dhr. Giovanni Ayroldi uit Molfetta, hij fluit de aftrap in het Bentegodi om 18:30 uur. Voor Casale, Cataldi en Marusic boodschap om geen geel te slikken, gezien ze nog 1 kaart verwijderd zijn van een schorsing, voor het volgende duel thuis tegen Atalanta.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s