COPPA: JUVE KLOPT LAZIO IN MATIG BEKERDUEL

JUVENTUS v LAZIO 1-0

Lazio verlaat de Coppa Italia in de kwart-finale, na een matige wedstrijd in en tegen Juventus. Het was al van bij het begin duidelijk dat deze wedstrijd geen hoge toppen ging scheren, met 2 teams in een egelstelling.

Coach Sarri koos voor Maximiano in doel, achteraan Patric met Vecino op het middenveld. Vooraan mocht Immobile starten naast Zaccagni en F. Anderson. Beide teams gaven geen ruimtes weg, doch was het de thuisploeg die met Vlahovic, Chiesa en Kostic een doelpunt zocht. Bij Lazio was 2e doelman Maximiano bij de pinken, na een knal van Kostic, maar verder amper kansen in een half leeg Juventus Stadium.

Net voor de pauze valt dan de beslissing, als een voorzet voor doel komt. Bij Lazio twijfelt verdediger Patric die doelman Maximiano ziet komen, maar ook hij komt te laat. Bremer zet zijn hoofd ertegen en kopt de 1-0 binnen in de hoek.

Er was beterschap in de tweede helft, maar rijpe doelkansen viel er niet te noteren. Pedro mocht Immobile vervangen, en later mocht ook Milinkovic inkomen, maar Juventus verdedigde de krappe 1-0 voorsprong. Er waren nog schotjes van Marusic en Felipe Anderson, maar Juventus doelman Perin had een vrij zorgeloze avond.

Dus exit voor Lazio, Juventus mag nu strijden met Inter voor een plek in de Coppa finale, met verder Fiorentina v Cremonse in de andere halve finale.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s