MERCATO: LAZIO HUURT PELLEGRINI

Lazio heeft zich op de laatste dag van de Mercato zich versterkt met Luca Pellegrini. Wekenlang werd er onderhandeld tussen Juventus, club waar hij aangesloten is, tot gisteren de uitleenbeurt werd beklonken. De 23-jarige Pellegrini, uitgeleend door Juve aan Eintracht Frankfurt, strijkt zo bij Lazio neer, die zocht naar een linkerflank verdediger, na het uitvallen van veteraan Radu.

Pittig detail: Pellegrini doorliep sinds 2011 de jeugdreeksen bij A.S. Roma, en kwam maar 4 maal in actie bij de A-kern. Uitleenbeurten aan Cagliari en Genoa brachten Juventus in het vizier, dat voor hem 22.000.000 โ‚ฌ overmaakte aan Roma.

Voor de Primavera trekt Lazio de Paraguyaan Diego Gonzalez aan op huurbasis tot eind dit seizoen. De linkse vleugelaanvaller hoopt zich zo in de kijker te spelen, zodat Lazio hem definitief kan overnemen voor 1.000.000 โ‚ฌ van Celeya F.C.

Ook de 18-jarige Poolse doelman Bartlomiej Maliszewski komt definitief over. Lazio koopt hem over van Serie B club Parma, en mag aansluiten bij de Primavera.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s