SERIE A: PREVIEW LAZIO v FIORENTINA

Lazio keert zondag terug in de Serie A voor de 20e speeldag. Dinsdag was er nog de ‘masterclass’ van coach Sarri die zijn Lazio voorbij titelhouder A.C. Milan zette, met een klinkende 4-0 overwinning, waardoor Lazio momenteel 3e staat op 1 punt van diezelfde A.C. Milan.

Coach Sarri ziet zijn kapitein en topschutter Immobile terugkeren, vraag is op hij meteen klaar is voor een basisplaats, na de overtuigende prestatie van bovenstaande elf, met Felipe Anderson in de rol van ‘valse 9’, bijgestaan door Pedro en Zaccagni.

Zoniet start Immobile vanop de bank in het Olimpico. Verder is iedereen beschikbaar, behalve veteraan Radu die nog aan de kant staat.

De bezoekers uit Firenze staan momenteel 11e in de Serie A, onder coach Italiano. Hij kan niet rekenen op Sottil, Cabral, Castrovilli en Quarta. Hij rekent op zijn spits Kouame, met verder op het middenveld Bonaventura en Amrabat.

Scheidsrechter is dhr. Andrea Colombo uit Como, hij fluit de aftrap zondag om 18:00 uur in het Stadio Olimpico.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s