SERIE A: PREVIEW LAZIO V EMPOLI

Vandaag is er speeldag 17 met Lazio dat thuis Empoli ontvangt, die momenteel 13e staan in de Serie A. Coach Sarri heeft de nederlaag in Lecce van woensdag niet verteerd, en stond neus aan neus met zijn selectie in het oefencomplex Formello.

In grote lijnen stuurt hij zijn vertrouwde namen het veld in, op het middenveld krijgt Vecino de voorkeur en in de aanval Felipe Anderson. De vermoedelijke 11 namen zijn dan: Provedel; Lazzari, Casale, Romagnoli, Marusic; Milinkovic, Cataldi, Vecino; Anderson, Immobile en Zaccagni.

Bij Empoli rekent coach Zanetti op zijn aanvallers Caputo en Satriano. Scheidsrechter is dhr. Ivano Pezzuto uit de provincie Lecce, hij fluit de aftrap om 15:00 uur in het Stadio Olimpico.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s