SERIE A: LAZIO VERSLIKT ZICH IN EMPOLI

LAZIO v EMPOLI 2-2

Lazio zal straks haar 123e verjaardag in mineur vieren, met een 2-2 gelijkspel thuis tegen laagvlieger Empoli. Toch begon de wedstrijd met het ideaal scenario, na een hoekschop van Luis Alberto, verlengt Felip Anderson de bal en gaat de bal via het hoofd van Caputo in doel, een vroege voorsprong in het Olimpico.

Lazio bleef in de aanval op zoek naar de 2-0, eerst Immobile naast en later Zaccagni over. Voor de bezoekers van Empoli viel er weinig te noteren de eerste helft, dus bleef Lazio aan de rust hangen met die vroege 1-0 voorsprong.

Bij de start van de 2e helft komt Empoli toch opzetten, en Caputo laat de 1-1 liggen als hij over doel kopt. Aan de overkant is Lazio meteen efficiënt als een schot van Milinkovic bij Zaccagni komt. De vleugelspits neemt de bal aan, en stift hij over doelman Vicario de 2-0 in doel.

Lazio lijkt de wedstrijd binnen te krijgen, maar langzaam kruipt er nervositeit in de ploeg, met geel voor Romagnoli en invaller Pedro. In minuut 83 komt Empoli langzijn, als op een counter Caputo Lazio doelman Provedel kan verslaan met een droge knal onder de winkelhaak.

Op het einde mag Basic invallen voor Luis Alberto, het Olimpico moet nog 4 extra minuten ondergaan. En in minuut 93 krijgt Lazio de deksel op de neus na een hoekschop van Empoli. Marin krijgt de bal ingespeeld aan de zestien en schiet hoog voorbij iedereen de 2-2 eindstand binnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s