LAZIO OEFENT TWEEMAAL IN TURKIJE

Lazio is reeds begonnen met de winterkamp ter voorbereiding van het seizoen deel 2 kort na Nieuwjaar. Met de retour van WK gangers Milinkovic en Vecino is de selectie van Sarri compleet en vertrok het vandaag richting Antalya, ter voorbereiding van hun 1e oefenduel op Turkse bodem.

Deze staat morgen, dinsdag 13/12 gepland, tegen de ‘Rood-Gelen’ en 22 maal landskampioen Galatasaray. Deze wedstrijd zal doorgaan in het Antalya Emirhan Sport Complex, met aftrap 18:00 uur lokale tijd.

Vrijdag volgt het 2e oefenduel met Lazio versus Hatayspor, laagvlieger van de Super Lig, met als coach ex-doelman Volkan Demirel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s