SERIE A: PREVIEW JUVENTUS V LAZIO

Vanavond om 20:45 uur sluiten Juventus en Lazio het 1e deel van seizoen 2022/2023 af. Volgende week begint het W.K. voetbal in Qatar, en de Serie A zal pas terug opstarten begin januari 2022. Donderdag won Lazio thuis krap van Monza, maar het minpunt na de wedstrijd is de lijst der afwezigen vanavond.

Geen Immobile, Zaccagni, Lazzari, en invallers Radu en Patric vanavond tegen Juventus. Dus zal terug Felipe Anderson in de punt staan, bijgestaan door Pedro en Cancellieri of Luka Romero. Het middenveld staat quasi vast met Cataldi, Milinkovic en Vecino of Luis Alberto. Achteraan het duo Casale en Romagnoli met op de flanken Marusic en Hysaj als vervanger van Lazzari. Tussen de palen de onbetwistbare nummer 1 Provedel.

Bij thuisploeg Juventus kan coach Allegri niet rekenen op een fitte Vlahovic en Chiesa. Hij zal de aanval vertrouwen aan Miretti of Kean naast Milik. Verder is middenvelder Locatelli fit bevonden voor een basisplaats.

Scheidsrechter is dhr. Davide Massa uit Imperia; hij fluit de aftrap vanavond om 20;45 uur in het Juventus Stadium.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s