SERIE A: PREVIEW LAZIO v MONZA

Vandaag sluiten Lazio en Monza speeldag 14 af, in het Stadio Olimpico. De Laziali zitten nog op een roze wolk na de Derbyoverwinning van zondag, op bezoek bij Roma, ondanks de afwezigheid van Immobile en Milinkovic. Maar niet vergeten dat vorige weekend een ‘zwarte’ week begon, met de nederlagen tegen Salernitana en Feyenoord. Dus Lazio mag deze wedstrijd niet onderschatten, zeker gezien Zaccagni niet fit geraakt voor Monza deze avond.

Coach Sarri rekent op zijn vaste namen, uitgezonderd Immobile die nog aan de kant blijft. Milinkovic keert terug uit schorsing en zal beginnen in de basis, naast Cataldi en Luis Alberto of Vecino op het middenveld. In de aanval het trio Pedro of Luka Romero, Cancellieri en F. Anderon. Met achteraan het blok Casale, Romagnoli, met op de flanken Marusic en Lazzari, met Provedel tussen de palen.

Neo-promovendus Monza hangt net boven de degradatiezone op een 15e plek, en coach Palladino kan niet rekenen op Sensi en Pablo Mari, die een dodelijke steekpartij in een supermarkt overleefde 2 weken terug, maar gelukkig niet meer in levensgevaar verkeerd.

Scheidsrechter donderdag is dhr. Alberto Santoro uit Messina, hij fluit de aftrap in het Olimpico om 20:45 uur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s