SERIE A: PREVIEW DERBY DELLA CAPITALE

Zondag om 18:00 uur is er het burentreffen tussen Roma en Lazio, duel in de Serie A. Deze wedstrijd zal gekenmerkt zijn door de talrijke afwezigen langs beide kanten, en ze zijn niet van de minste. Bij thuisploeg Roma geen Dybala, Wijnaldum en Spinazzola, aan Lazio kant geen Immobile en Milinkovic door schorsing.

Coach Sarri laat zich niet in zijn kaarten kijken met welke opstelling hij Roma zal bekampen, een 4-3-3 of een 3-5-2. De zekerheden zijn Provedel in doel, met Romagnoli en Casale in de defensie. Marusic en Lazzari eventueel op de flanken. Op het middenveld neemt Cataldi de kapiteinsband op, met verder Vecino en Luis Alberto. In de aanval Pedro en Zaccagni op de flanken met F. Anderson in de punt.

Scheidsrechter in het Olimpico is topref Daniele Orsato, hij fluit om 18:00 uur de aftrap in het Stadio Olimpico.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s