EUROPA: PREVIEW FEYENOORD v LAZIO

Vandaag om 18:45 uur speelt Lazio in Rotterdam in een kolkende Kuip tegen Feyenoord. Voor de Nederlanders is het alles of niets om Europees te overwinteren, want enkel een overwinning telt voor Feyenoord. Lazio staat momenteel aan kop in Groep F, maar heeft het lot ook niet meer in eigen handen. Een gelijkspel volstaat niet, want als Sturm wint van FC Midtjylland, winnen de Oostenrijkers Groep F.

De focus ligt nu alleen op Feyenoord, ondanks de Derby die om de hoek kijkt. Coach Sarri brengt eventueel enkele wijzigingen mee, om zo enkele spelers te sparen voor de Derby. Achteraan Provedel in doel, met centraal Patric en Gila of Casale, dus geen Romagnoli, met op de flanken Hysaj en Lazzari. Op het middenveld Marcos Antonio voor Cataldi, met verder Basic en Milinkovic, geschorst komende zondag. In de aanval blijft F. Anderson in de punt staan, met links speler in vorm Zaccagni en rechts Pedro of Luka Romero.

Bij Feyenoord kiest coach Arne Slot doelman Bijlow, met achteraan Geertruida, Trauner, Rasmussen en Hancko. Op het middenveld verder Timber, Wieffer en Kökcü, met vervlogens 3 aanvallers Wålemark, Danilo en Szymański.

Scheidsrechter in Rotterdam is de Bosniër Irfan Peljto, hij fluit de aftrap in een uitverkochte Kuip om 18:45 uur.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s