EUROPA: LAZIO v MIDTJYLLAND

Lazio staat donderdag Europees terug in het veld, met de thuiswedstrijd tegen de Denen van FC Mydtjylland. In Denenmarken ging Lazio collectief af als een gieter, en is nu de herkansing om de Denen te verslaan in het Stadio Olimpico.

Voor Lazio volstaat een 4 op 6 uit de resterende 2 wedstrijden (thuis Mydtjylland – uit Feyenoord) om groepswinst in Groep F te verzekeren. Dus kiest coach Sarri voor zijn A-kern, mits enkele wissels.

Hij kiest vooraan terug voor Felipe Anderson, na zijn uitmuntende wedstrijd in Bergamo, naast Pedro en Zaccagni of Cancellieri. Op het middenveld krijgt Milinkovic rust, Luis Alberto mag zo starten naast Cataldi en Vecino.

Achteraan ook rust voor Romagnoli, zo start Gila naast Patric centraal in de defensie. Op de flank geen Lazzari na tweemaal geel tegen Sturm Graz, zijn vervanger is Hysaj met aan de overkant Marusic, met als laatste Provedel tussen de palen.

De scheidsrechter in het Olimpico is de Pool Daniel Stefanski, hij fluit de aftrap om 18:45 uur.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s