SERIE A: PREVIEW ATALANTA V LAZIO

Zondag om 18:00 uur volgt voor Lazio het volgende topduel, nu uit tegen Atalanta in Bergamo. Voor alle Laziali en voor coach Sarri de eerste zonder kapitein en topschutter Ciro Immobile, die pas in 2023 terugkeert op het veld.

De ‘Mister’ zou opteren om te starten met Pedro als ‘valse 9, in het Gewiss Stadium, met naast hem de vertrouwde F. Anderson en Zaccagni.

Achteraan de verdediging dat al 4 Serie A wedstrijden op rij de ‘nul’ wist te houden, met Provedel in doel en 4 voor hem met LazzariPatricRomagnoli en Marusic. Op het middenveld het trio Milinkovic-SavicCataldi en Vecino. Luis Alberto moet zich tevreden stellen met een plek op de bank in Bergamo.

Bij Atalanta kan coach Gasperini niet reken op Zapata in de aanval, in zijn plaats komt de ervaren Muriel. Ook geen Musso, Toloi en Zappacosta maar er is wel de terugkeer van Hateboer en Djimsiti in zijn selectie.

Scheidsrechter morgen is de heer Rosario Abisso uit Palermo, hij fluit om 18:00 uur de aftrap in het Gewiss Stadium.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s