CIRO IMMOBILE KEERT TERUG IN 2023

Zoals gevreesd komt Ciro Immobile dit jaar niet meer in actie. De hamstringblessure aan de linkerdij zal hem 45 dagen aan de kant houden, dus een dikke streep door de rekening van coach Sarri en Lazio.

Eerst was er nog hoop, maar na de testen in het Paideia-ziekenhuis werd de ernst duidelijk. Dus voor de Lazio kapitein een streep door de resterende 7 wedstrijden van 2022. Geen Immobile tegen Atalanta, later de Derby en midweeks in de Europa League. Voor coach Sarri nu de opdracht om met zijn vleugelspitsen Felipe Anderson, Pedro, Zaccagni en Cancelliere, het verlies van Ciro op te vangen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s