SERIE A: PREVIEW LAZIO v UDINESE

Speeldag 10 geeft ons een onverhoopte topper tussen Lazio (3e) en de verrassing van de Serie A, Udinese (4e), beiden met 20 punten uit 9 duels.

Weinig verrassingen bij Lazio waar coach Sarri week na week rekent op zijn zelfde opstelling. Provedel in doel, Romagnoli en Patric centraal, met Lazzari en Marusic op de flanken. Op het middenveld Cataldi en Milinkovic, met nu de voorkeur voor Vecino en geen Luis Alberto. In de aanval de vertrouwde 3, Zaccagni, kapitein Immobile en F. Anderson, om de elf te vervolledigen.

Bij de bezoekers uit Udine rekent coach Sottil rekenen op zijn volledige selectie. Hij kiest voor spitsen Beto en Deulofeu in het Olimpico. Udinese kent net zoals Lazio maar één nederlaag in de Serie A, op de openingsspeeldag 4-2 tegen landskampioen A.C. Milan. Verder klopten ze thuis A.S. Roma met 4-0 en Inter met 3-1.

Scheidsrechter is het Stadio Olimpico is dhr. Andrea Colombo uit Como.  Hij fluit de aftrap in het Stadio Olimpico om 15:00 uur.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s