SERIE A: Preview FIORENTINA v LAZIO

Maandagavond sluit Lazio speeldag 9 af met een bezoek aan het Stadio Franchi in Firenze. Geen evidente verplaatsing want Fiorentina is thuis ongeslagen, en wist koploper Napoli eerder al op een 0-0 te houden. Beiden ploegen kwamen donderdag Europees in actie, bij Lazio was er een magere 0-0 in en tegen Sturm Graz. Fiorentina in de Conference League wist met 0-3 te winnen van het Schotse Hearts.

Coach Sarri kan over zijn gehele selectie beschikken in Firenze. Dus Provedel in doel, met voor hem in de defensie Lazzari, Patric-Romagnoli en Marusic. Vooraan ook de 3 zekerheden met Zaccagni, kapitein Immobile en Felipe Anderson. Op het middenveld Cataldi als ‘breker’, samen met Milinkovic en Luis Alberto of Vecino, dat is de enige knoop die ‘Mister’ Sarri moet doorhakken.

Bij thuisploeg Fiorentina kan coach Italiano rekenen op onderstaande selectie :

Amrabat, Barak, Bianco, Biraghi, Bonaventura, Cerofolini, Dodò, Igor, Duncan, Gollini, Gonzalez, Ikoné, Jovic, Kouamé, Maleh, Mandragora, Quarta, Cabral, Milenkovic, Ranieri, Saponara, Terracciano, Terzic, Venuti, Zurkowski.

Enkel Sottil haakt af voor Lazio wegens rugproblemen.

Scheidsrechter is dhr. Fabio Maresca uit Napels, hij fluit de aftrap in het ‘Franchi’ om 20:45 uur maandagavond. Zoals de traditie het wilt, zakken de Lazio fans steeds massaal richting Firenze. Ondanks de maandagavond wedstrijd zullen er zeker 2.000 Laziali het bezoekersvak vullen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s