SERIE A: Preview Lazio v Spezia

De Europese break is over, en Lazio komt zondag op het middaguur in actie met een thuiswedstrijd tegen Spezia, momenteel 12e in de Serie A. Twee weken terug was er een duidelijk antwoord in Cremona, met een 0-4 overwinning na een Europees débacle in Denemarken.

Coach Sarri moet zondag vanuit de tribune de wedstrijd bekijken, wegens een schorsing, en hij hoopt om zijn kapitein Immobile te recuperen. Maar door de komende zware kalender tot het WK Voetbal, sluit Sarri niet uit om zijn topschutter te sparen tegen Spezia, met een plek op de bank.

Pedro is fit bevonden, en zou kunnen starten als ‘valse 9’ naast Zaccagni en F. Anderson. Voor het overige de vertrouwde namen Provedel in doel met Romagnoli terug centraal naast Patric, met Lazzari en Marusic op de flanken. Op het middenveld Cataldi achter Milinkovic en Luis Alberto.

Bij de bezoekers van La Spezia rekent coach Gotti op spelmaker Ellertson met voor hem in de aanval Gyasi en Nzola.

Scheidsrechter in het Olimpico is dhr. Juan Luca Sacchi uit Macerata, hij fluit de aftrap iets na het middaguur, dus om 12:30 uur.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s