EUROPA: Preview Midtjylland v LAZIO

Gisteren streek Lazio neer in Denemarken, om vandaag zo’n 300 km ten westen van de hoofdstad Kopenhagen, in de provinciestad Herning de lokale FC Midtjylland te bekampen in het 2e duel van de Europa League.

Vorige week werd Feyenoord 70 minuten overklast in het Olimpico, maar na de 4-0 liet Lazio de wedstrijd los, met 2 tegendoelpunten tot gevolg. Bij Lazio zal coach Sarri enkele spelers moeten missen, door lichte blessures. Dus geen Zaccagni, Lazzari en Basic in Denemarken vandaag. Wel fit bevonden is Pedro, maar die start op de bank.

Zo mag de nieuwe aanwinst Cancellieri beginnen in de aanval, naast Immobile en F. Anderson. Op het middenveld Cataldi, naast Vecino en Luis Alberto. Achteraan keert Romagnoli terug uit blessure, met naast hem Gila of Patric, met op de flanken Marusic en Hysaj als vervanger van Lazzari.

De Denen starten met deze vermoedelijke 11 : Lossl; Andersson, Sviatchenko, Juninho, Paulinho; Martinez, Olsson, Evander; Isaksen, Kaba, Sisto. De Spanjaard Albert Capellas is de coach van FC Midtjylland, op zijn palmares staan clubs als Vitesse, Bröndy en Bor. Dortmund, waar hij altijd assistent-trainer was.

Pas in 2019 werd hij hoofdcoach bij de Deense beloftenploeg U21, waarna hij 1 jaar sportief directeur was van FC Barcelona B, het kleine broertje. Pas dit seizoen zijn 1e aanstelling als hoofdcoach van een clubeftal, nu dus FC Midtjylland.

De scheidsrechter komt uit Montenegro en heet Nikola Dabanović. Hij fluit de aftap in het kleine MCH Arena om 18:45 uur.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s